Elektromic: al meer dan 50 jaar uw elektrospecialist

Elektromic werd opgericht in 1968 door Jos Michiels. Sinds 2009 wordt de firma geleid door zijn zoon Koen en telt de firma 5 vestigingen in Geel (2), Herentals, Lier en Hove. In deze vestigingen vind je een ruim aanbod van kwaliteitsmerken. Onze verkoopadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. 

De voordelen van de grote spelers, de service van een familiebedrijf

Een uitgebreid aanbod van elektrotoestellen van de beste merken

Elektromic biedt een ruim gamma aan elektrotoestellen. Zowel witgoed (wasmachines, droogkasten, koelkasten ...), bruingoed (televisietoestellen, radiotoestellen, audioapparatuur ...), keuken- en huishoudapparaten (mixers, toasters, stofzuigers ...) en inbouwtoestellen (kookplaten, ovens, vaatwassers ...) maken deel uit van het gamma. 

Elektromic is verdeler van tal van A-merken zoals Miele, Siemens, Whirlpool, Beko, Liebherr, Bosch, Smeg, AEG en Samsung. 

Excellente service door eigen techniekers

Dankzij een eigen team van ervaren techniekers kan Elektromic een excellente service bieden. Van het leveren van een toestel, over de plaatsing en installatie, tot de configuratie en toelichting: onze servicetechniekers zorgen ervoor dat je snel aan de slag kan met je nieuwe apparaat.

Ook voor herstellingen, al dan niet aan huis, kan je bij onze servicemensen terecht.  Zijn analyseren het probleem en stellen steeds de best mogelijke oplossing voor.

Wens je een toestel te laten repareren? Dan kan je hier een herstelaanvraag indienen

Altijd in de buurt

Je vindt Elektromic in Geel, Herentals, Lier en Hove, en bent steeds welkom voor een bezoekje aan één van onze winkels. Ook in de omliggende gemeenten kan je een beroep doen op de diensten van onze techniekers om een toestel te leveren, aan te sluiten of te repareren.

 

Elektromic Geel
Elektromic Geel

Molseweg 55 - 57
2440 Geel
België

Elektromic Helsen Herentals
Elektromic Helsen

Eilandje 1
2200 Herentals
België

Elektromic Willoqué Lier
Elektromic Willoqué

Mechelsesteenweg 221
2500 Lier
België

Elektromic Sergeyssels Hove
Elektromic Sergeyssels

Kapelstraat 23
2540 Hove
België