Herstelling van al uw elektrotoestellen in Dessel

Werkt je elektrotoestel niet meer zoals het hoort? Maakt je wasmachine vreemde geluiden, is de temperatuur in je koelkast te hoog, geeft je televisietoestel vreemde strepen of heeft je vaatwasser de geest gegeven? Geen nood! De techniekers van Elektromic weten daar wel raad mee. Onze ervaren specialisten repareren alle elektronische op een vakkundige manier zodat ze weer jaren meegaan. Heb je je toestel niet bij Elektromic aangekocht? Ook dan kan je bij ons terecht voor een herstelling.

Vraag je herstelling aan

Reparatie van alle elektro

  • Reparatie van witgoed en huishoudtoestellen zoals wasmachines of wasautomaten, droogkasten, wasdroogautomaten, koelkasten, diepvriezers, airco's, bookplaten, elektrische verwarming, enz.
  • Herstelling van bruingoed zoals televisietoestellen, radio's, versterkers, stereo-installaties, cassettespelers, platenspelers, video's, camera's, computers, printers, en luidsprekers, enz.
  • Herstelling van huishoud- en keukenapparaten zoas toasters, stofzuigers, koffieautomaten, broodbakmachines, mixers,  waterkokers, airfryer, frietketels en blenders, enz.
  • Herstelling van inbouwapparaten zoals vaatwassers, stoomovens, heteluchtovens, kookplaten, dampkappen en boilers, enz.
  • Reparaties van smartphones, tablets en laptops, zoals beschadigd scherm, vervanging van een batterij of waterschade, enz.
     

Technieker aan huis in Dessel

Kleinere toestellen die defect zijn kan je steeds binnenbrengen in onze vestigingen in Geel, Herentals, Lier en Hove. Voor grotere toestellen die moeilijk verplaatsbaar zijn of inbouwtoestellen in de keuken komt onze technieker aan huis in Dessel. Hiervoor kan je online een herstelaanvraag indienen. We nemen dan spoedig contact op voor meer informatie en om een bezoek in te plannen. Tijdens dit bezoek wordt nagegaan wat het exacte probleem is en hoe dit het best verholpen kan worden. Indien mogelijk wordt de reparatie ter plaatse uitgevoerd.

Indien het om een complex probleem gaat of wanneer wisselstukken besteld dienen te worden, zal onze technieker dit in overleg organiseren en indien nodig een nieuwe afspraak maken om de reparatie uit te voeren. Dit kan ter plaatse zijn, of in ons eigen herstelatelier.

Goed om weten: wanneer je een toestel koopt bij Elektromic, kan dit steeds geleverd, geplaatst, aangesloten en indien nodig geconfigureerd worden. Onze technieker geeft ook graag een woordje uitleg bij de ingebruikname, zodat je meteen vlot op weg geraakt!

Reparatie van een toestel onder garantie

Bij de meeste elektrotoestellen geldt een wettelijke garantie van 2 jaar. Wanneer je toestel defect geraakt binnen deze periode, heb je recht op een gratis hersteling. In sommige gevallen wordt er een extra fabrieksgarantie of verlengde garantie aangeboden door de fabrikant of de winkel waar het toestel gekocht werd. Bij het aanmelden van een herstelling kan je dit steeds melden aan onze technieker, we gaan dan samen met jou op zoek naar de beste oplossing. 

Herstelling: een duurzame optie

Ook al is het niet altijd mogelijk of economisch voordelig om een defect toestel te repareren, het loont vaak de moeite om te achterhalen of het al dan niet kan. In vele gevallen kan een toestel na herstelling nog jaren mee, en dat is goed voor je portomonnee én voor het milieu. Indien een toestel niet gerepareerd kan worden, nemen onze techniekers je oude toestel mee bij de levering van een nieuw toestel. Je oude apparaat gaat dan niet zomaar de afvalberg op, maar wordt vakkundig en op een milieuvriendelijke manier gerecycleerd. 

 

Vraag je herstelling aan